مدارک لازم برای ویزای والدین استرالیا

ویزای والدین استرالیا ۱۴۳ یک ویزای اقامت دائم استرالیا است که به متقاضی این اجازه را می‌دهد که به مدت نامحدود در استرالیا زندگی کند. ویزای والدین استرالیا ۱۴۳ نیازمند پرداخت هزینه‌ی نسبتا زیادی است ولی زمان بررسی پرونده‌های ویزای والدین استرالیا ۱۴۳ طبق اعلام اداره مهاجرت در حال حاضر بین ۴۹ تا ۵۵ ماه است که معمولا بیشتر پرونده‌ها در طول ۱۸ ماه رسیدگی می شوند.
با توجه به طولانی بودن صف انتظار ویزا‌های والدین 103 و 804، بهترین گزینه برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین را می‌توان ویزاهای Contributory عنوان کرد که زمان بسیار کمتری برای بررسی مدارک و صدور ویزا نیاز دارند اما هزینه‌ی بیشتری نسبت به دو ویزای دیگر دارند.

صفحه اصلی ویزای والدین (کلیک کنید)

با ویزای والدین استرالیا ۱۴۳ می توانید :

  • اقامت در استرالیا به طور نامحدود
  • کار در استرالیا
  • تحصیل در استرالیا
  • ثبت نام در برنامه بهداشت عمومی استرالیا، Medicare
  • حمایت از بستگان خود برای آمدن به استرالیا
  • به مدت 5 سال به استرالیا سفر کنید.
  • اگر واجد شرایط بودید، اقدام برای اخذ شهروندی استرالیا نمایید.

چه مدت می توان با ویزای ۱۴۳ استرالیا در استرالیا ماند :

ویزای ۱۴۳ استرالیا جزو ویزاهای اقامت دائم استرالیا محسوب می شود. ویزای والدین استرالیا کلاس ۱۴۳ به شما اجازه می دهد تا در استرالیا به عنوان یک اقامت دائم به طور نامحدود بمانید.

شما می توانید خانواده خود را هم شامل درخواست خود برای اخذ ویزای ۱۴۳ استرالیا کنید :

شما می توانید اعضای واحد خانواده خود را شامل درخواست خود برای اخذ ویزای استرالیا کنید.

شما می توانید:

  • آنها را در هنگام درخواست ویزای ۱۴۳ استرالیا خود ثبت کنید.
  • اعضای خانواده که برای ویزا درخواست می کنند، باید نیازهای سلامتیhealth و شخصیت  character اداره مهاجرت استرالیا را برآورده کنند.

هزینه ویزای والدین استرالیا 2018 – 2019

هزینه ویزای والدین استرالیا کلاس ۱۴۳

هزینه ی ویزای والدین ۱۴۳ استرالیا 47,455 دلار استرالیا است.

همچنین برای هر یک از اعضای خانواده که ویزای شما را درخواست می کنند، هزینه جدا درخواست می شود.

همچنین ممکن است هزینه های دیگر را برای چک های بهداشتی، گواهینامه های پلیس و بیومتریک پرداخت کنید.

مشاوره أنلاین با علیرضا مدی پور کارشناس ارشد امور مهاجرت به استرالیا

یک جلسه ۴۵ دقیقه ای آنلاین از طریق WhatsApp به طور مستقیم با علیرضا مدی پور و هزینه 200 هزارتومان که با هماهنگی های صورت گرفته این زمان بین ساعات ۱۹ تا ۲۴ هر روز هفته می باشد.
بعد از پایان جلسه شما خواهید دانست که آیا پرونده مناسبی برای مهاجرت به استرالیا دارید یا خیر. در صورتی که واجد شرایط نباشید ما به شما خواهیم گفت تا از صرف هزاران دلار هزینه در راستای اخذ ویزای استرالیا صرف نظر نمایید و اگر شرایط مهاجرت به استرالیا را دارید چه نکاتی را در هنگام بکارگیری از یک وکیل مهاجرت به استرالیا رعایت نمایید و چه انتظاری از وکیل مهاجرت به استرالیا خود باید داشته باشید.
شماره تماس: ۰۹۱۲۹۳۰۸۶۷۷

هنگام درخواست ویزای والدین استرالیا کلاس ۱۴۳ :

متقاضی در زمان درخواست ویزای ۱۴۳ استرالیا می‌تواند داخل یا خارج از استرالیا باشد. در شرایطی درخواست ویزای والدین استرالیا ۱۴۳ از داخل استرالیا امکان‌پذیر است که ویزای موقت فرد متقاضی اجازه درخواست ویزای دیگری را در زمان حضور او در استرالیا را داده باشد. اگر یکی از والدین بالای ۶۵ سال سن داشته باشد، غالبا می توان برای این ویزا از داخل استرالیا اقدام نمود و به والدین نوعی ویزای بریجینگ داده می‌شود تا در طول پاسخ به ویزای والدین در استرالیا باقی بمانند.

مدت زمان پردازش و صدور ویزای والدین استرالیا ۱۴۳ :

اداره مهاجرت استرالیا شرایط و مدارک اصلی شما را مورد به مورد بررسی و ارزیابی می کند و زمان پردازش واقعی می تواند به علت شرایط شخصی برای ویزای ۱۴۳ استرالیا متفاوت باشد، از جمله :

  • شما مدارک را به درستی تکمیل و ارائه نکرده باشید.
  • شما تمام اسنادی که نیاز دارید را ارسال نکرده باشید و یا اداره مهاجرت استرالیا اطلاعات بیشتری از شما نیاز داشته باشد.
  • اداره مهاجرت استرالیا زمان بیشتری برای برسی اطلاعات شما نیاز داشته باشد.

ولی در حالت معمول زمان بررسی پرونده‌های ویزای والدین استرالیا ۱۴۳ طبق اعلام اداره مهاجرت در حال حاضر بین ۴۹ تا ۵۵ ماه است که معمولا بیشتر پرونده‌ها در طول ۱۸ ماه رسیدگی می شوند.

مشاوره أنلاین با علیرضا مدی پور کارشناس ارشد امور مهاجرت به استرالیا

یک جلسه ۴۵ دقیقه ای آنلاین از طریق WhatsApp به طور مستقیم با علیرضا مدی پور و هزینه 200 هزارتومان که با هماهنگی های صورت گرفته این زمان بین ساعات ۱۹ تا ۲۴ هر روز هفته می باشد.
بعد از پایان جلسه شما خواهید دانست که آیا پرونده مناسبی برای مهاجرت به استرالیا دارید یا خیر. در صورتی که واجد شرایط نباشید ما به شما خواهیم گفت تا از صرف هزاران دلار هزینه در راستای اخذ ویزای استرالیا صرف نظر نمایید و اگر شرایط مهاجرت به استرالیا را دارید چه نکاتی را در هنگام بکارگیری از یک وکیل مهاجرت به استرالیا رعایت نمایید و چه انتظاری از وکیل مهاجرت به استرالیا خود باید داشته باشید.
شماره تماس: ۰۹۱۲۹۳۰۸۶۷۷

وکیل مهاجرت استرالیا در تهران

شرایط مورد نیاز جهت مشمول شدن برای اخذ ویزای والدین استرالیا ۱۴۳  :

داشتن یک اسپانسر ایالتی در استرالیا :

برای اخذ ویزای والدین استرالیا ساب کلاس ۱۴۳ معمولا اسپانسر شما فرزند شماست که باید بالای 18 سال سن داشته باشد و مورد تایید دولت استرالیا و اداره مهاجرت استرالیا باشد و همچنین حد‌اقل یکی از فرزندان متقاضی باید شهروند استرالیا باشد یا اقامت استرالیا به صورت دائم را اخذ کرده باشد.

اسپانسر ایالتی در استرالیا

شرایط سلامت و شخصیت برای اخذ ویزای ۱۴۳ استرالیا :

شما باید از نظر شرایط سلامت و شخصیت مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا باشید.

باید دستورعمل مقرارت استرالیا را امضا کنید :

اگر شما 18 سال یا بیشتر دارید، باید:

  • کتاب زندگی در استرالیا را مطالعه کنید.( صفحه مربوط به کتاب زندگی در استرالیا)
  • اظهارنامه ارزشهای استرالیا را امضاء کنید که تأیید کند شما به شیوه زندگی استرالیا احترام می گذارید و از قوانین استرالیا اطاعت می کنید.
شما باید تست تعادل خانواده را برآورده کنید :

منظور از تست تعادل و یا بالانس خانواده ( BALANCE OF FAMILY TEST ) این است که حداقل باید نیمی از فرزندان واجد شرایط شما باید ساکن استرالیا باشند.

تیم استرالیا کو در جدول زیر مثالی از تست تعادل خانواده برای شما ذکر کرده است .

شرایط دارند یا خیر؟ فرزندان در کشورD فرزندان در کشورC فرزندان در کشورB فرزندان در کشورA تعهدات فرزندان مقیم استرالیا تعداد کل فرزندان
 بله  –  –  –  –  1  1
 بله  –  –  –  1  1  2
 خیر  –  –  –  2  1  3
 خیر  –  –  1  1  1  3
 بله  –  –  –  2  2  4
 خیر  –  1 1  1  1  4
 خیر  –  –  1  2  1  4
خیر 1 1  1  1  1  5
 بله  – 1  1  1  2  5
 بله  –  –  –  2  3  5
 خیر  –  –  2  2  2  6

گام به گام جهت مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین استرالیا

قبل از درخواست ویزای ۱۴۳ استرالیا :

شما و هر کسی که با شما درخواست ویزای ۱۴۳ استرالیا را می کند باید قبل از اعطای ویزای والدین استرالیا باید گذرنامه معتبر داشته باشد. اگر گذرنامه معتبر دارید، اداره مهاجرت ویزا را به شما خواهد داد.

مشاوره أنلاین با علیرضا مدی پور کارشناس ارشد امور مهاجرت به استرالیا

یک جلسه ۴۵ دقیقه ای آنلاین از طریق  WhatsApp به طور مستقیم با علیرضا مدی پور و هزینه 200 هزارتومان که با هماهنگی های صورت گرفته این زمان بین ساعات ۱۹ تا ۲۴ هر روز هفته می باشد.
بعد از پایان جلسه شما خواهید دانست که آیا پرونده مناسبی برای مهاجرت به استرالیا دارید یا خیر. در صورتی که واجد شرایط نباشید ما به شما خواهیم گفت تا از صرف هزاران دلار هزینه در راستای اخذ ویزای استرالیا صرف نظر نمایید و اگر شرایط مهاجرت به استرالیا را دارید چه نکاتی را در هنگام بکارگیری از یک وکیل مهاجرت به استرالیا رعایت نمایید و چه انتظاری از وکیل مهاجرت به استرالیا خود باید داشته باشید.
شماره تماس: ۰۹۱۲۹۳۰۸۶۷۷

چه کارهایی می توانید بعد از اخذ ویزای والدین استرالیا ۱۴۳ انجام دهید؟
  • اقامت در استرالیا به طور نامحدود
  • کار و تحصیل در استرالیا
  • ثبت نام در برنامه بهداشت عمومی استرالیا، Medicare
  • حمایت از بستگان خود برای آمدن به استرالیا
  • به مدت 5 سال به استرالیا سفر کنید.
  • در صورت واجد شرایط بودن، برای شهروندی استرالیا درخواست کنید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

WhatsApp chat