اخذ ویزای والدین استرالیا ساب کلاس ۱۰۳

ویزای والدین استرالیا  ۱۰۳ به دلیل هزینه‌ی پایین آن، یکی از پرطرفدارترین روش‌ها برای مهاجرت به استرالیا است. ویزای والدین استرالیا ۱۰۳ به والدینی که فرزندشان شهروند استرالیا، مقیم دائم استرالیا یا شهروند نیوزلند واجد شرایطی است که در استرالیا اقامت دارد، اجازه میدهد در استرالیا زندگی کنند. دولت استرالیا بعد از بررسی‌هایی که در سال‌های گذشته انجام داده است و به دلیل افزایش میانگین سنی این کشور به خاطر تعداد بالای مهاجرین توسط این ویزا،‌ محدودیت‌های زیادی را برای ویزای والدین استرالیا 103 در نظر گرفته است و به دلیل حجم بالای متقاضی، عموماً رسیدگی به پرونده‌ها و صدور ویزای والدین استرالیا 103 نزدیک به 20 سال به طول می‌انجامد.
ما قصد بر این داریم در این مقاله به سوالات شما نظیر : ویزای والدین استرالیا چیست ؟ ، مراحل اخذ ویزای والدین استرالیا ، هزینه ویزای والدین استرالیا ، مدارک لازم برای ویزای والدین استرالیا ، مدت زمان صدور ویزای والدین استرالیا … و دیگر سوالات شما

مزایای ویزای والدین استرالیا در سال 2018 – 2019

شما پس از اخذ ویزای والدین استرالیا ۱۰۳ می توانید :

  • اقامت در استرالیا به طور نامحدود
  • کار و تحصیل در استرالیا
  • ثبت نام در برنامه بهداشت عمومی استرالیا، Medicare
  • حمایت از اعضای خانواده خود برای آمدن به استرالیا
  • اگر واجد شرایط بودید، اقدام برای اخذ شهروندی استرالیا نمایید.

چه مدت می توان با ویزای والدین استرالیا ۱۰۳ در استرالیا ماند :

ویزای والدین استرالیا ۱۰۳ جزو ویزاهای دائمی استرالیا است و این اجازه را به شما می دهد که به طور نامحدود در استرالیا بمانید.

نکته

با ویزای والدین استرالیا می توانید به مدت 5 سال از زمان اخذ ویزا به خارج از استرالیا سفر کنید.

اعضای خانواده نیز می تواند شامل ویزای استرالیا 103 باشد :

شما می توانید اعضای خانواده خود را در درخواست خود وارد کنید. شما می توانید :

اعضای خانواده که با شما برای ویزای والدین استرالیا درخواست می کنند باید:

  • نیازهای بهداشتی اداره مهاجرت را برآورده کن
  • نیازهای شخصیت اداره مهاجرت را برآورده کن
مشاوره أنلاین با علیرضا مدی پور کارشناس ارشد امور مهاجرت به استرالیا

یک جلسه ۴۵ دقیقه ای آنلاین از طریق WhatsApp به طور مستقیم با علیرضا مدی پور و هزینه 200 هزارتومان که با هماهنگی های صورت گرفته این زمان بین ساعات ۱۹ تا ۲۴ هر روز هفته می باشد.
بعد از پایان جلسه شما خواهید دانست که آیا پرونده مناسبی برای مهاجرت به استرالیا دارید یا خیر. در صورتی که واجد شرایط نباشید ما به شما خواهیم گفت تا از صرف هزاران دلار هزینه در راستای اخذ ویزای استرالیا صرف نظر نمایید و اگر شرایط مهاجرت به استرالیا را دارید چه نکاتی را در هنگام بکارگیری از یک وکیل مهاجرت به استرالیا رعایت نمایید و چه انتظاری از وکیل مهاجرت به استرالیا خود باید داشته باشید.
شماره تماس: ۰۹۱۲۹۳۰۸۶۷۷

مدت زمان پردازش و صدور ویزای والدین استرالیا 103 :

ویزای استرالیا 103 که از نوع اقامت دائم استرالیا است، از نظر هزینه ارزان قیمت بوده ولی زمان بررسی و در نهایت دریافت ویزای 103 استرالیا می‌تواند در مواردی تا ۲۰ سال به طول بکشد.

اداره مهاجرت استرالیا شرایط و مدارک اصلی شما را مورد به مورد بررسی و ارزیابی می کند و زمان پردازش واقعی می تواند به علت شرایط شخصی برای ویزای ۱۰۳ استرالیا  متفاوت باشد، از جمله :

  • شما یک برنامه کامل، از جمله تمام مدارک مورد نیاز را ارائه نکرده باشید.
  • چگونه به سرعت به هر درخواستی برای اطلاعات بیشتر پاسخ دهید.
  • چه مدت طول می کشد تا اطلاعات اضافی از سازمان های خارجی، به ویژه در ارتباط با سلامت، شخصیت و الزامات امنیت ملی، دریافت شود.

ولی در حالت کلی زمان دقیقی برای ویزای استرالیا 103 در دسترس نیست.

نکته


سایر ویزاهای والدین استرالیا معمولا سریعتر پردازش می شوند:
ویزای والدین استرالیا کلاس ۱۴۳ که یک ویزای دائمی استرالیا است ولی با هزینه بیشتر نسبت به ویزای ۱۰۳ استرالیا
ویزای والدین استرالیا کلاس ۱۷۳ که یک ویزای موقت استرالیا است با هزینه بیشتر ولی مدت پردازش کوتاه تر

تعهدات شما نسب به ویزای استرالیا 103 :

شما و خانواده تان باید تمام شرایط ویزای والدین استرالیا ۱۰۳ را رعایت کنید و از قوانین استرالیا  پیروی و اطاعت کنید.

شرایط ویزای والدین استرالیا

داشتن یک اسپانسر ایالتی در استرالیا :

برای اخذ ویزای والدین استرالیا معمولا اسپانسر شما فرزند شماست که باید بالای 18 سال سن داشته باشد و مورد تایید دولت استرالیا و اداره مهاجرت استرالیا باشد و همچنین حداقل یکی از فرزندان متقاضی باید شهروند استرالیا باشد یا اقامت استرالیا به صورت دائم را اخذ کرده باشد.

برای دریافت ویزای والدین استرالیا ۱۰۳ شما باید تست تعادل خانواده را برآورده کنید :

منظور از تست تعادل و یا بالانس خانواده ( BALANCE OF FAMILY TEST ) این است که حداقل باید نیمی از فرزندان واجد شرایط شما باید ساکن استرالیا باشند.

تیم استرالیا کو در جدول زیر مثالی از تست تعادل خانواده برای شما ذکر کرده است .

شرایط دارند یا خیر؟ فرزندان در کشورD فرزندان در کشورC فرزندان در کشورB فرزندان در کشورA تعهدات فرزندان مقیم استرالیا تعداد کل فرزندان
 بله  –  –  –  –  1  1
 بله  –  –  –  1  1  2
 خیر  –  –  –  2  1  3
 خیر  –  –  1  1  1  3
 بله  –  –  –  2  2  4
 خیر  –  1 1  1  1  4
 خیر  –  –  1  2  1  4
خیر 1 1  1  1  1  5
 بله  – 1  1  1  2  5
 بله  –  –  –  2  3  5
 خیر  –  –  2  2  2  6

شرایط سلامت و شخصیت برای اخذ ویزای استرالیا ۱۰۳ :

شما باید از نظر شرایط سلامت و شخصیت مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا باشید.

هیچ بدهی به دولت استرالیا نداشته باشید :

شما و هیچ یک از اعضای خانواده شما نباید بدهی نسبت به دولت استرالیا داشته باشند در غیر این صورت شما باید آن را پرداخت کنید .

باید دستورعمل مقررات استرالیا را امضا کنید :

اگر شما 18 سال یا بیشتر دارید، باید:

  • کتاب زندگی در استرالیا را مطالعه کنید.(صفحه مربوط به کتاب زندگی در استرالیا )
  • اظهارنامه ارزشهای استرالیا را امضاء کنید که تأیید کند شما به شیوه زندگی استرالیا احترام می گذارید و از قوانین استرالیا اطاعت می کنید.
مشاوره أنلاین با علیرضا مدی پور کارشناس ارشد امور مهاجرت به استرالیا

یک جلسه ۴۵ دقیقه ای آنلاین از طریق WhatsApp به طور مستقیم با علیرضا مدی پور و هزینه 200 هزارتومان که با هماهنگی های صورت گرفته این زمان بین ساعات ۱۹ تا ۲۴ هر روز هفته می باشد.
بعد از پایان جلسه شما خواهید دانست که آیا پرونده مناسبی برای مهاجرت به استرالیا دارید یا خیر. در صورتی که واجد شرایط نباشید ما به شما خواهیم گفت تا از صرف هزاران دلار هزینه در راستای اخذ ویزای استرالیا صرف نظر نمایید و اگر شرایط مهاجرت به استرالیا را دارید چه نکاتی را در هنگام بکارگیری از یک وکیل مهاجرت به استرالیا رعایت نمایید و چه انتظاری از وکیل مهاجرت به استرالیا خود باید داشته باشید.
شماره تماس: ۰۹۱۲۹۳۰۸۶۷۷

بیمه درمانی مناسب در استرالیا :

ما توصیه می کنیم بیمه های بهداشتی و درمانی را برای پوشش دادن هر نوع درمان غیرمنتظره ای که ممکن است در استرالیا نیاز داشته باشید را بپردازید. شما در حین استرالیا به طور شخصی مسئول تمام هزینه های مراقبت های بهداشتی خود هستید. بیمه می تواند کمک مالی شما را محدود کند.

گام به گام برای اخذ ویزای استرالیا ۱۰۳ :

قبل از درخواست ویزای ۱۰۳ استرالیا :

شما و هر کسی که با شما درخواست ویزای 103 استرالیا را می کند باید قبل از اعطای ویزای 103 استرالیا باید گذرنامه معتبر داشته باشد. اگر گذرنامه معتبر دارید، اداره مهاجرت ویزا را به شما خواهد داد.

چه کارهایی می توانید با ویزای والدین استرالیا ۱۰۳ در استرالیا انجام داد :

در استرالیا می توانید با ویزای والدین استرالیا ساب کلاس ۱۰۳ :

  • اقامت در استرالیا به طور نامحدود
  • کار و تحصیل در استرالیا
  • ثبت نام در برنامه بهداشت عمومی استرالیا، Medicare
  • حمایت از اعضای خانواده خود برای آمدن به استرالیا
  • اگر واجد شرایط بودید، اقدام برای اخذ شهروندی استرالیا نمایید.
مشاوره أنلاین با علیرضا مدی پور کارشناس ارشد امور مهاجرت به استرالیا

یک جلسه ۴۵ دقیقه ای آنلاین از طریق WhatsApp به طور مستقیم با علیرضا مدی پور و هزینه 200 هزارتومان که با هماهنگی های صورت گرفته این زمان بین ساعات ۱۹ تا ۲۴ هر روز هفته می باشد.
بعد از پایان جلسه شما خواهید دانست که آیا پرونده مناسبی برای مهاجرت به استرالیا دارید یا خیر. در صورتی که واجد شرایط نباشید ما به شما خواهیم گفت تا از صرف هزاران دلار هزینه در راستای اخذ ویزای استرالیا صرف نظر نمایید و اگر شرایط مهاجرت به استرالیا را دارید چه نکاتی را در هنگام بکارگیری از یک وکیل مهاجرت به استرالیا رعایت نمایید و چه انتظاری از وکیل مهاجرت به استرالیا خود باید داشته باشید.
شماره تماس: ۰۹۱۲۹۳۰۸۶۷۷

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

WhatsApp chat