شرایط ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا ۱۱۵

ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا ۱۱۵ مخصوص افرادی است که کلیه اقوام درجه یک خانواده آنها و نیز همسر ایشان (در صورت متاهل بودن) دارای اقامت دائم در استرالیا باشند و فقط این شخص اقامت در استرالیا را نداشته باشد. در واقع ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا ۱۱۵ و یا ویزای ۱۱۵ استرالیا برای افرادی است که تمامی خانواده درجه یک ایشان مقیم استرالیا بوده و هیچ فرد یا وابسته ای در ایران نداشته باشند و به شخص ویزایی تعلق می گیرد که شخص بتواند به خانواده خود ملحق شود. البته صدور ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا کلاس ۱۱۵ عملا ممکن است ۲۰ تا ۳۰ سال زمان ببرد.

مزایای ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا 2018 – 2019

با ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا ۱۱۵ می توانید :

  • اقامت در استرالیا به طور نامحدود
  • کار در استرالیا
  • تحصیل در استرالیا
  • ثبت نام در برنامه بهداشت عمومی استرالیا، Medicare
  • حمایت از بستگان خود را برای آمدن به استرالیا
  • اگر واجد شرایط بودید، اقدام برای اخذ شهروندی استرالیا نمایید.

چه مدت می توان با ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا ۱۱۵ در استرالیا ماند :

ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا جزو ویزاهای دائمی استرالیا است و این اجازه را به شما می دهد که به طور نامحدود در استرالیا بمانید.

هزینه ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا ۱۱۵ :

هزینه ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا ۱۱۵ برای متقاضی اصلی ، 6,100 دلار استرالیا است . برای هر یک از اعضای خانواده که با شما برای ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا در خواست می دهد هزینه جدا دریافت می شود.

نکته

هنگام در خواست ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا ۱۱۵ شما باید خارج از استرالیا باشید.

مدت زمان پردازش ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا ۱۱۵ :

اداره مهاجرت استرالیا شرایط و مدارک اصلی شما را مورد به مورد بررسی و ارزیابی می کند و زمان پردازش واقعی می تواند به علت شرایط شخصی برای ویزای ۱۱۵ استرالیا متفاوت باشد، از جمله :

  • شما یک برنامه کامل، از جمله تمام مدارک مورد نیاز را ارائه نکرده باشید.
  • چگونه به سرعت به هر درخواستی برای اطلاعات بیشتر پاسخ دهید.
  • چه مدت طول می کشد تا اطلاعات اضافی از سازمان های خارجی، به ویژه در ارتباط با سلامت، شخصیت و الزامات امنیت ملی، دریافت شود.

ولی در حالت کلی زمان دقیقی برای ویزای ۱۱۵ استرالیا در دسترس نیست.

مشاوره أنلاین با علیرضا مدی پور کارشناس ارشد امور مهاجرت به استرالیا

یک جلسه ۴۵ دقیقه ای آنلاین از طریق WhatsApp به طور مستقیم با علیرضا مدی پور و هزینه 200 هزارتومان که با هماهنگی های صورت گرفته این زمان بین ساعات ۱۹ تا ۲۴ هر روز هفته می باشد.
بعد از پایان جلسه شما خواهید دانست که آیا پرونده مناسبی برای مهاجرت به استرالیا دارید یا خیر. در صورتی که واجد شرایط نباشید ما به شما خواهیم گفت تا از صرف هزاران دلار هزینه در راستای اخذ ویزای استرالیا صرف نظر نمایید و اگر شرایط مهاجرت به استرالیا را دارید چه نکاتی را در هنگام بکارگیری از یک وکیل مهاجرت به استرالیا رعایت نمایید و چه انتظاری از وکیل مهاجرت به استرالیا خود باید داشته باشید.
شماره تماس: ۰۹۱۲۹۳۰۸۶۷۷

تعهدات شما نسب به ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا :

شما و خانواده تان باید تمام شرایط ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا ۱۱۵ را رعایت کنید و از قوانین استرالیا  پیروی و اطاعت کنید.

شرایط مشمول شدن برای ویزای ۱۱۵ استرالیا ( اقامت دائم استرالیا ) :

داشتن یک اسپانسر در استرالیا :

برای اخذ ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا معمولا اسپانسر شما فرزند شما ، خواهر برادر شما و یا همسر شما … که باید بالای 18 سال سن داشته باشد و مورد تایید دولت استرالیا و اداره مهاجرت استرالیا باشد و همچنین حداقل یکی از فرزندان متقاضی باید شهروند استرالیا باشد یا اقامت استرالیا به صورت دائم را اخذ کرده باشد.

شرایط سلامت و شخصیت برای اخذ ویزای استرالیا :

شما باید از نظر شرایط سلامت و شخصیت مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا باشید.

باید دستورعمل مقررات استرالیا را امضا کنید :

اگر شما 18 سال یا بیشتر دارید، باید:

  • کتاب زندگی در استرالیا را مطالعه کنید.( صفحه مربوط به کتاب زندگی در استرالیا)
  • اظهارنامه ارزشهای استرالیا را امضاء کنید که تأیید کند شما به شیوه زندگی استرالیا احترام می گذارید و از قوانین استرالیا اطاعت می کنید.

گام به گام برای اخذ ویزای ۱۱۵ استرالیا :

قبل از درخواست ویزای ۱۱۵ استرالیا :

شما و هر کسی که با شما درخواست ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا را می کند باید قبل از اعطای ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا باید گذرنامه معتبر داشته باشد. اگر گذرنامه معتبر دارید، اداره مهاجرت ویزا را به شما خواهد داد.


در استرالیا می توانید با ویزای ۱۱۵ استرالیا :
  • قامت در استرالیا به طور نامحدود
  • کار در استرالیا
  • تحصیل در استرالیا
  • ثبت نام در برنامه بهداشت عمومی استرالیا،Medicare
  • حمایت از بستگان خود را برای آمدن به استرالیا
  • اگر واجد شرایط بودید، اقدام برای اخذ شهروندی استرالیا نمایید.
مشاوره أنلاین با علیرضا مدی پور کارشناس ارشد امور مهاجرت به استرالیا

یک جلسه ۴۵ دقیقه ای آنلاین از طریق WhatsApp به طور مستقیم با علیرضا مدی پور و هزینه 200 هزارتومان که با هماهنگی های صورت گرفته این زمان بین ساعات ۱۹ تا ۲۴ هر روز هفته می باشد.
بعد از پایان جلسه شما خواهید دانست که آیا پرونده مناسبی برای مهاجرت به استرالیا دارید یا خیر. در صورتی که واجد شرایط نباشید ما به شما خواهیم گفت تا از صرف هزاران دلار هزینه در راستای اخذ ویزای استرالیا صرف نظر نمایید و اگر شرایط مهاجرت به استرالیا را دارید چه نکاتی را در هنگام بکارگیری از یک وکیل مهاجرت به استرالیا رعایت نمایید و چه انتظاری از وکیل مهاجرت به استرالیا خود باید داشته باشید.
شماره تماس: ۰۹۱۲۹۳۰۸۶۷۷

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *