مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری از بهترین و سریعترین روش‌ها برای مهاجرت به استرالیا است، که در این خصوص علم به قوانین و شرایط سرمایه گذاری در استرالیا و همچنین دانستن مبلغ سرمایه گذاری در استرالیا جز مواردی است که بسیار مهم بوده و حائز اهمیت می باشد. از آنجا که مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری و گرفتن ویزاهای تجاری استرالیا از جمله  از نظر اداری و حقوقی به مراتب پیچیده هستند، توصیه می‌شود قبل از هرگونه اقدام برای این‌گونه ویزاها حتما با یک وکیل مهاجرت استرالیا مشورت کنید.

چرا مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری؟

استرالیا محیطی امن، راحت و بدون ریسک را برای سرمایه گذاران فراهم کرده است. هر ساله افراد بسیار زیادی از سرتاسر دنیا از طریق اخذ ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی استرالیا به کشور استرالیا مهاجرت می کنند و علاوه بر راه اندازی بیزینس یا سرمایه گذاری در بازارهای مالی استرالیا، اقامت این کشور را نیز کسب می کنند. استرالیا کشوری ثروتمند می باشد و واحد پول آن دلار استرالیاست. صادرات جزو یکی از را های اخذ در آمد برای کشور استرالیا محسوب می شود. این کشور یکی از کشورهایی است که درصد امید به زندگی به علت رفاه اجتماعی بالا برای مردم آن بسیار بالاست و کیفیت زندگی بسیار بالا در این کشور نمایان است. کارآفرینان و سرمایه گذاران ایرانی از بین کشورهای جهان، استرالیا را به عنوان اولین مقصد سرمایه گذاری در نظر می گیرند و طبق آمار رسمی استرالیا مقصد اول سرمایه گذاران ایرانی می باشد. یکی از مهمترین دلایل افزایش مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری راحت بودن دریافت این ویزا به نسبت کشور های کانادا و آمریکا می باشد.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

چگونگی مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری استرالیا شامل کسانی خواهد شد که صاحب تجارت و یا دارای منبع مالی برای سرمایه گذاری در استرالیا می باشند. لازم به ذکر است که برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا ، باید سرمایه گذاری و کسب و کار، در خاک استرالیا انجام شود و یا این سرمایه گذاری در خرید سهام شرکت های ایالتی و مناطق خاص استرالیا انجام گردد. در اینجا راهکارهای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را باهم بررسی می کنیم اما برای سهولت در این امر، مشاوره تیم استرالیا کو را فراموش نکنید.

مشاوره أنلاین با علیرضا مدی پور کارشناس ارشد امور مهاجرت به استرالیا


یک جلسه ۴۵ دقیقه ای آنلاین از طریق WhatsApp به طور مستقیم با علیرضا مدی پور و هزینه 200 هزارتومان که با هماهنگی های صورت گرفته این زمان بین ساعات ۱۹ تا ۲۴ هر روز هفته می باشد.
بعد از پایان جلسه شما خواهید دانست که آیا پرونده مناسبی برای مهاجرت به استرالیا دارید یا خیر. در صورتی که واجد شرایط نباشید ما به شما خواهیم گفت تا از صرف هزاران دلار هزینه در راستای اخذ ویزای استرالیا صرف نظر نمایید و اگر شرایط مهاجرت به استرالیا را دارید چه نکاتی را در هنگام بکارگیری از یک وکیل مهاجرت به استرالیا رعایت نمایید و چه انتظاری از وکیل مهاجرت به استرالیا خود باید داشته باشید.
شماره تماس: ۰۹۱۲۹۳۰۸۶۷۷

مشاور مهاجرت به استرالیا

انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا

اخذ اقامت موقت استرالیا : شما می‌توانید از طریق ویزای سرمایه گذاری استرالیا  ۱۸۸ به راحتی برای اخذ اقامت موقت چهارساله اقدام کنید. این ویزا مسیر را برای اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری استرالیا ۸۸۸ یا دیگر ویزاها برای شما هموار می‌سازد.

اخذ اقامت دائم استرالیا : از طریق

مهاجرت استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری استرالیا  ۸۸۸

مهاجرت استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری استرالیا ۱۳۲

مهاجرت استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری استرالیا ۸۹۰

مهاجرت استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری استرالیا  ۸۹۲

برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری تعریف شده‌اند. شما می‌توانید متناسب با شرایط‌ خود برای هر یک از ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا اقدام کنید.

جدول امتیازبندی ویزای سرمایه گذاری استرالیا

یکی از بهترین راه ها برای کسب اقامت دائم استرالیا مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری می باشد. شما متقاضی عزیز برای اخذ ویزای سرمایه گذری استرالیا باید حداقل امتیاز 65 را از جدول امتیاز مورد نیاز برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا کسب کنید. کسب امتیاز در ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی استرالیا با ویزای کاری استرالیا متفاوت است ، در این ویزا دارایی های مالی و گردش مالی به شما در کسب امتیاز بیشتر کمک بسیاری  می کند.

تیم استرالیا کو با بهره گیری از کارشناس ارشد امور مهاجرت استرالیا با تجربه در تلاش است تا سرویس مشاوره آنلاین امور مهاجرت به استرالیا را از طریق واتس اپ و اسکایپ با بالاترین کیفیت به متقاضیان عزیز ارائه نماید. پروسه مهاجرت به استرالیا در ذات خود دارای ریسک هایی است و ما از آن آگاه هستیم و سعی می کنیم تا در مشاوره اولیه توسط کارشناس با تجربه مان و تحلیل پرونده متقاضیان عزیز به نحو کامل انجام دهیم. برای متقاضیان عزیز ما در لحظه امکان مشاوره مستقیم با علیرضا مدی پور مهیا خواهد بود تا اگر نقطه ابهامی در مورد پروندشان وجود داشته باشد در کوتاه ترین زمان و به درست ترین شکل برطرف شود.

سن

جدول امتیاز سن برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری و کار آفرینی استرالیا

.

سن امتیاز
۱۸ تا ۲۴ سال تمام ۲۰
۲۵ تا ۳۲ سال تمام ۳۰
۳۳ تا ۳۹ سال تمام ۲۵
۴۰ تا ۴۴ سال تمام ۲۰
۴۵ تا ۵۴ سال تمام ۱۵
۵۵ سال و بیشتر ۰

زبان انگلیسی

امتیاز زبان انگلیسی برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا

.

سطح تسلط به زبان انگلیسی امتیاز
حداقل نمره ۵ در هر مهارت آزمون IELTS ۵
حداقل نمره ۷ در هر مهارت آزمون IELTS ۱۰

مدرک تحصیلی

محاسبه امتیاز مدرک تحصیلی در ویزای سرمایه گذاری استرالیا

.

نوع مدرک تحصیلی امتیاز
دیپلم یا مدرک تجاری یا لیسانس از مؤسسات تحصیلی استرالیا و یا مدرک لیسانس از یک موسسه آموزشی استاندارد شناخته شده ۵
مدرک لیسانس در کسب‌وکار، علوم یا تکنولوژی توسط مؤسسه استرالیا و یا مدرک لیسانس از یک موسسه آموزشی استاندارد شناخته شده (لیسانس مدیریت و تجارت) ۱۰

اموال و دارایی های مالی

جدول امتیازبندی ویزای سرمایه گذاری استرالیا ( امتیازات اموال و دارایی )

.

اموال و دارایی های مالی  امتیاز
۸۰۰ هزار دلار استرالیا ۵
۱.۳ میلیون دلار استرالیا ۱۵
۱.۸ میلیون دلار استرالیا ۲۵
۲.۲۵ میلیون دلار استرالیا ۳۵

گردش مالی کسب و کار

امتیاز گردش مالی برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا

.

میزان گردش مالی در کسب و کار امتیاز
۵۰۰ هزار دلار استرالیا ۵
۱ میلیون دلار استرالیا ۱۵
۱.۵ میلیون دلار استرالیا ۲۵
۲ میلیون دلار استرالیا ۳۵

معرفی نامه ایالتی و یا دولتی و یا داشتن حمایت ویژه

تاییدیه ویژه از مکان‌های مشخص ۱۰
آژانس دولتی یا ایالتی تایید کند که کسب‌وکار شما پیشنهاد منحصربه‌فرد و منافع مهمی را برای کشور یا ایالت یا قلمرو در بر دارد. ۱۰

تجربه‌ی کسب و کار برای ویزای کارآفرینی

سابقه کسب و کار برای ویزای کارآفرینی امتیاز
حداقل ۴ سال در ۵ سال اخیر ۱۰
حداقل ۷ سال در ۸ سال اخیر ۱۵

تجربه‌ی کسب‌وکار برای ویزای سرمایه‌گذاری عادی

سرمایه‌گذاری واجد شرایط به مبلغ حداقل 100 هزار دلار استرالیا
سابقه کسب‌وکار برای ویزای سرمایه‌گذاری عادی امتیاز
حداقل ۴ سال قبل از زمان دعوت برای درخواست ویزا ۱۰
حداقل ۷ سال قبل از زمان دعوت برای درخواست ویزا ۱۵

اسناد و مدارک نوآوری تجاری در کسب و کار

اگر در زمان دعوت برای درخواست ویزای نوآوری تجاری امتیاز
مدارک ثبت اختراع یا طراحی ثبت شده ۱۵
مدارکی مبنی بر علائم تجاری ثبت شده ۱۰
مدارکی مبنی بر توافق‌نامه سرمایه گذاری مشترک ۵
مدارک کسب و کار صادرات ۱۵
مدارکی مبنی بر علاقه به مالکیت یک کسب‌وکار ۱۰
مدارکی مبنی بر دریافت کمک‌های مالی یا سرمایه گذاری سرمایه ۱۰
اخذ ویزای سرمایه گذاری 188

ویزای سرمایه گذاری استرالیا ۱۸۸

مهاجرت استرالیا از طریق سرمایه گذاری استرالیا ویزای ۱۸۸ مسیر و راهکاری آسان جهت اخذ اقامت موقت استرالیا برای آن دسته از صاحبان مشاغل، کارآفرینان و تاجرانی است که کسب و کار آنها موفق و پر رونق بوده و یا در زمینه مدیریت اجرایی در سطوح عالی دارای سوابق درخشانی می باشند و اولویت آنها همواره سهولت و سرعت انجام امور می باشد. ویزای 188 استرالیا یک ویزای 4 ساله موقت است و راهی برای مهاجرت استرالیا از طریق سرمایه گذاری استرالیا کلاس 888 است.

ویزای سرمایه گذاری استرالیا 188 داری سه شاخه است :

  • ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی استرالیا (BUSINESS INNOVATION STREAM)
  • ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی استرالیا معمولی (INVESTOR STREAM)
  • ویزای سرمایه گذاری استرالیا ویژه (SIGNIFICANT INVESTOR STREAM)

معیار های لازم جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا 188 :

  • سن شما باید کمتر از 55 سال باشد.
  • دارایی و سرمایه شما بسته به نوع شاخه ویزای 188 استرالیا باید مبالغ (800هزار دلار ، 2/25 میلیون دلار ) باشد.
  • امتیاز نمره زبان شرط نیست ولی کسب آیلتس 5 ( و یا معادل آن در آزمون پی تی ای ) می تواند امتیاز شما را بالا ببرد.
  • گردش مالی شما
  • سوابق کاری شما
  • دیگر شرایط…
اخذ ویزای 132 استرالیا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا ۱۳۲ (اقامت دائم استرالیا)

مهاجرت استرالیا از طریق سرمایه گذاری استرالیا ویزای ۱۳۲ برای مدیران و صاحبان شرکت‌های بزرگ و متقاضیانی می باشد که توانایی سرمایه‌گذاری بالایی دارند. این متقاضیان متعهد می شوند که پس از ورود به استرالیا مبلغی بالغ بر 1/5 میلیون دلار استرالیا را به این کشور می آورند و در تجارت و کارهای تجاری سرمایه‌گذاری می کنند و یا این مبلغ را از شرکت های عضو ( AVCAL ) دریافت می کنند تا برای راه ­اندازی یا تجاری­ سازی محصول و یا یک ایده کسب و کار با  ارزش اقدام کنند.

معیار های لازم برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا 132

  • سن شما که باید کمتر از 55 سال باشد.
  • دارای و سرمایه شما باید 1/5 میلیون دلار و قابل انتقال به استرالیا باشد.
  • داری یک بیزینس و کسب و کار باشید با شرایط خاص خودش 
  • گردش مالی بیزینس و کسب و کار شما باید 3 میلیون دلار در دو سال از چهار سال اخیر باشد.

فرآیند درخواست ویزای 132 استرالیا

  1. شما باید شرایط لازم جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی استرالیا را دارا باشید.( سن ، گردش مالی ، سرمایه و …)
  2. ارسال EOI خود
  3. تکمیل فرم ها و مدارک لازم برای ویزای 132 استرالیا 
  4. پس از دریافت دعوت نامه شما 60 روز زمان دارید برای درخواست رسمی ویزای سرمایه گذاری استرالیا 132
اقامت دائم استرالیا با ویزای 888 استرالیا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا ۸۸۸ (اقامت دائم استرالیا)

مهاجرت به استرالیا از طریق اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا ۸۸۸ برای مدیران و صاحبان شرکت‌های بزرگ و متقاضیانی می باشد که توانایی سرمایه‌گذاری بالایی در استرالیا دارند. ویزای 888 استرالیا ( اقامت دائم استرالیا ) مرحله دوم اخذ ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی استرالیا ساب کلاس 188 ( اقامت موقت استرالیا ) است.

معیارهای واجد شرایط بودن برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا 888

فرآیند درخواست ویزای 888 استرالیا

مرحله اول : معیارهای واجد شرایط بودن برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا 888 و تمایی چک لیست مدارک خود را برسی کنید و اطمینان حاصل کنید از آن ها قبل از اعمال درخواست.

مرحله دوم : EOI خود را ارسال کنید.

مرحله سوم : مستندات خواسته شده ی خود را ارسال کنید ( فرم های تکمیل شده ، بررسی اجمالی از فعالیت های فعلی و آینده کسب و کار ، کپی وضعیت ویزای فعلی استرالیا …)

مرحله چهارم : پس از موافقت با در خواست شما و ارسال دعوت نامه از استرالیا شما 90 روز زمان دارید برای درخواست رسمی ویزای سرمایه گذاری استرالیا 888

اخذ اقامت دائم استرالیا ویزای 890 استرالیا

ویزای سرمایه گذاری ۸۹۰ استرالیا (اقامت دائم مستقل)

ویزای سرمایه گذاری ۸۹۰ استرالیا ، جز ویزاهای اقامت دائم استرالیا (اقامت دائم مستقل ) هستند. برای افرادی که با ویزاهای موقت ۱۶۰، ۱۶۱، ۱۶۲، ۱۶۳، ۱۶۴، و یا ۱۶۵ سابق در استرالیا بوده و شرایط لازم را داشته باشند و بهترین گزینه برای اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری به صورت دائمی برای این افراد محسوب می‌شوند.

اخذ ویزای 892 استرالیا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا ۸۹۲ ( اقامت دائم استرالیا اسپانسری ایالتی )

ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری ۸۹۲ استرالیا ، جز ویزاهای اقامت دائم استرالیا (اقامت دائم اسپانسری ایالتی) هستند. برای افرادی که با ویزاهای موقت ۱۶۰، ۱۶۱، ۱۶۲، ۱۶۳، ۱۶۴، و یا ۱۶۵ سابق در استرالیا بوده و شرایط لازم را داشته باشند و بهترین گزینه برای اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری به صورت دائمی برای این افراد محسوب می‌شوند.ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری ۸۹۲ استرالیا برای افرادی است که صاحب یک کسب و کار جدید یا موجود می باشند و توسط یک ایالت یا منطقه حمایت (اسپانسر) می شوند

WhatsApp chat